Od jeseni 99 polaznika

August 11, 2021

Vrijeme je godišnjih odmora koja nerijetko uključuju odlazak na ljetovanje, pa ni ne čudi da su većina djelatnica, ali i naših mališana sa svojim roditeljima potražila hlad na malo ugodnijim mjestima Lijepe naše. No, unatoč tome, dječji vrtić Grozdić i dalje radi, doduše s manjim brojem djelatnica, ali i mališana. Kako provode vrijeme u najtoplijem mjesecu godine te koji su planovi za naredni mjesec ispričala nam je Slavica Jurišić, v.d. ravnateljica.

Kako provodite kolovoz u vrtiću?

„Većina djelatnica je na godišnjem odmoru, a i u kolovozu nema nekakvih velikih događanja. U vrtiću je trenutno trećina djelatnica i djece. U skupinama rade dvije odgajateljice i osoba za djecu s posebnim potrebama. U jutarnjim satima idemo van s djecom i boravimo preko puta vrtića, odnosno na sportskim terenima. No, s obzirom na to da ubrzo postane vruće premjestimo se na terasu jer je ondje još koliko-toliko podnošljivo. Kada god vrijeme dozvoli idemo van, ponesemo si lopte, imamo voće koje nas čeka. Poslije ručka slijedi odmor. Osim toga, često netko slavi rođendan pa i tada bude zabave“ – priča gospođa Jurišić.

Što nas očekuje u rujnu?

„Na jesen brojimo 99 polaznika, primili smo svu djecu i trebali bismo imati dvije jasličke skupine. Do sada smo imali mješovite skupine – od navršene tri godine pa do polaska u školu jer u starom prostoru nismo imali mjesta. Sada imamo puno više djece, ali i prostor koji omogućuje više skupina. Od jeseni ćemo napraviti „čiste skupine“, to znači: mlađa i starija jaslička, zatim skupina od tri do četiri godine, skupina četiri do pet godina i predškolska skupina. Kada dođu novi mališani, moram priznati, bude poprilično burno, treba im dosta vremena na privikavanje. Objavili smo i natječaje za odgojitelje za rad na neodređeno vrijeme koje će s poslom početi 1. rujna. Također, objavljeni su i natječaji za druge stručne osobeOvim putem pozivamo sve zainteresirane da se jave na natječaj, a sve informacije dostupne su na web stranici Grada Kutjeva – zaključuje v.d. ravnateljica za kutjevački.hr.

Našim mališanima, ali i svim djelatnicama dječjeg vrtića Grozdić želimo uspješan start od jeseni!

Leave a reply
Uskrsna radionica na Trgu graševineDjeca i mobiteli – kad je previše?

Leave a Reply

Text Widget
Pulvinar forte maestro node terminal est elipsis prism morbi nulla a metro interdum nordea:
  • Friendly and welcoming place
  • Science and art classes
  • Positive learning environment
  • Educational field trips
Recent Posts
Most Commented

Free Call

Pulvinar est metro ligula blandit maecenas retrum gravida cuprum magna terminal est nulla.

1-800-32-34-36
Accordion Widget
Program with after-school care

Pulvinar est metro ligula blandit maecenas retrum gravida cuprum magna terminal est nulla.

Positive learning environment

Elipsis magna a terminal nulla elementum elite forte maecenas est magna etos interdum vitae est.

Educational field trips

Diaspis movum blandit elementum pulvinar detos morbi a dosis maecenas retrum gravida.

Friendly and welcoming place

Pulvinar est metro ligula blandit maecenas retrum gravida cuprum magna terminal est nulla.

%d bloggers like this: